Ochrona danych osobowych

Ochrona danych osobowych

Ośrodek Szkoleniowo – Wypoczynkowy Galicya: Ochrona danych osobowych

Ośrodek Szkoleniowo – Wypoczynkowy Galicya szanuje Państwa prywatność i dba o ochronę Państwa danych osobowych. Dokładamy wszelkich starań, aby dostarczać Wam informacje o usługach i wydarzeniach OSW Galicya, które są dla Państwa najbardziej odpowiednie.

Abyśmy mogli nadal to robić, przestrzegając obowiązujących przepisów i regulacji, prosimy o ewentualną odpowiedź na niniejszą wiadomość. Jeżeli NIE jesteście już Państwo zainteresowani otrzymywaniem od nas wiadomości drogą e-mailową, prosimy o odpowiedzenie na maile z informacją: “Proszę o usunięcie z bazy newslettera”.

Jeżeli natomiast zdecydujecie Państwo, że nadal jesteście zainteresowani otrzymywaniem naszego newslettera, nie jest wymagana żadna dodatkowa aktywność z Państwa strony.

W związku z wejściem w życie w dniu 25 maja 2018 roku Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku (tak zwanego "RODO"), chcemy również poinformować o zasadach przetwarzania Państwa danych osobowych oraz przysługujących Państwu prawach.
W przypadku jakichkolwiek pytań lub wątpliwości dotyczących wyżej wspomnianych kwestii, uprzejmie prosimy o kontakt pod dane kontaktowe zawarte w poniższej klauzuli informacyjnej:

Informujemy, że administratorem Państwa danych osobowych jest Ośrodek Szkoleniowo – Wypoczynkowy Galicya Państwa dane osobowe są przetwarzane dla celów marketingowych. Podstawą przetwarzania danych jest usprawiedliwiony cel administratora danych jakim jest marketing bezpośredni. Państwa dane osobowe będą przechowywane do czasu wniesienia  przez Państwa sprzeciwu wobec ich przetwarzania. Posiadają Państwo prawo do:

  • żądania dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz ograniczenia przetwarzania a także do przenoszenia swoich danych osobowych 
  • wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych 
  • wniesienia skargi do organu nadzorczego (PUODO) 

Dane kontaktowe administratora danych:

KOMBUD INVEST Sp. z o.o.
26-600 Radom ul. Wrocławska 10
Ośrodek S.W. Galicya
33-380 Krynica-Zdrój ul. Wysoka 24

Copyright © 2015 | Galicya Krynica Zdrój | All rights reserved | Polityka Prywatności | Projekt strony | Ośrodek Szkoleniowo Wypoczynkowy "Galicya"Krynica-Zdrój, Krynica Górskanoclegi